وبلاگ

مراحل راه اندازی سایت به روش‌های مختلف

در این محتوا قصد داریم مراحل راه اندازی سایت را توضیح دهیم. با توجه به گسترش استفاده از تکنولوژی، ما در طول شبانه روز با سایت‌های مختلفی اعم از سایت‌های خبری، علمی، آموزشی، فروشگاهی، ارتباطی و… سروکار داریم که این خود نشانگر اهمیت داشتن یک سایت خوب،  و تاثیر آن برجذب مخاطب است. درادامه  با هم مراحل راه اندازی سایت را بررسی می‌کنیم .

سه روش ساخت سایت

1. طراحی سایت با استفاده از سایت ساز‌ها

2. طراحی سایت اختصاصی

3. طراحی سایت با سیستم‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس و جوملا

در ادامه مراحل راه اندازی سایت با کمک هر یک از روش‌های نامبرده را مرور خواهیم کرد.

طراحی سایت با استفاده از سایت‌ سازها

به طور خلاصه سایت ساز سیستمی است که می‌توان به کمک آن سایت خودتان را بدون داشتن دانش و تخصص خاصی طراحی و راه اندازی کنید. درواقع سایت ساز بستری آماده برای این کار است که شما فقط باید آن‌ها را انتخاب کنید. لازم به ذکر است که امکانات سایت ساز‌ها می‌توانند باهم متفاوت باشند از این رو معمولا سایت سازهای پولی دارای امکانات بیشتری نسبت به نمونه‌های رایگان آن است. سایت سازها دارای قالب‌های بسیار متنوعی هستند و همه موضوع‌ها را پوشش می دهند و برای هر یک از آن‌ها چندین قالب در اختیار شما قرار داده تا شما به سلیقه خودتان آن‌ها را انتخاب کنید.

ویژگی‌های سایت سازها

همانطور که در بالا اشاره کردیم یکی از ویژگی‌های بسیار مثبت سایت ساز‌ها این است که بدون نیاز به علم برنامه نویسی می‎‌توانید وب سایت خودتان را مطابق با سلیقه خود راه اندازی کنید. در اینجا به برخی دیگر از ویژگی‌های سایت ساز‌ها می پردازیم:

-ارائه پشتیبانی حرفه ای 

-قالب‌های متنوع و بهینه شده برای گوگل

– امنیت بالا

– داشتن درگاه پرداخت آنلاین

– راه اندازی آسان سایت‌ها در کمترین زمان ممکن

– دارای امکانات متعدد برای طراحی سایت

برخی از بهترین سایت سازها عبارتند از:

Avada

Webs

Magento

طراحی سایت اختصاصی

این نوع طراحی سایت را خودتان نمی توانید انجام دهید زیرا نیاز به دانش فنی و کدنویسی دارد، به همین دلیل صفر تا صد برنامه نویسی سایت تان را می‌توانید به شرکت‌ها بسپارید. این شرکت‌ها سایتی مطابق با سلیقه و قالب مخصوص خودتان طراحی می نمایند. 

رایج ترین مراحل راه اندازی سایت توسط شرکت‌های طراحی سایت مطابق مراحل زیر است:

 –صحبت‌های اولیه و آگاهی از نیازهای مشتری

-طراحی و بررسی طرح اولیه سایت‌تان روی کاغذ

-طراحی ظاهر وب سایت توسط گرافیست

 -کدنویسی قالب سایت

 کد نویسی سایت و سیستم‌های مدیریت محتوا

-آزمایش و بررسی ایرادات و باگ‌های سایت

 آموزش نحوه مدیریت سایت به مشتری

طراحی سایت به وسیله سیستم‌های مدیریت محتوا

این روش نیز نیاز به آموزش و آشنایی نسبی به دانش فنی دارد، سیستم مدیریت محتوای وردپرس یکی از معروف‌ترین نمونه‌های این نوع از طراحی سایت است.

در اینجا مراحل راه اندازی سایت به کمک وردپرس را آورده‌ایم:

1. خرید دامنه و‌هاست

2. نصب وردپرس روی‌هاست مورد نظر

3. نصب قالب و افزونه مطابق با سلیقه شما 

4. تولید محتوا و مدیریت سایت

هزینه راه اندازی سایت چقدر ‌می‌شود؟ 

تخمین هزینه کلی راه اندازی سایت به فاکتورهای مختلفی از جمله روش ایجاد سایت و ‌میزان توسعه آن بستگی دارد. علاوه بر این عواملی همچون نوع ‌هاست یا دامنه‌ای که  خریداری ‌می‌کنید نیز روی هزینه‌‌ها تاثیرگذار است.

مسلما هزینه راه اندازی یک سایت شخصی با استفاده از وردپرس بسیار کمتر از راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی برای فروش محصولات است. البته در بین فروشگاه‌‌های اینترنتی نیز هزینه تاسیس سایت بسیار متفاوت است و به بزرگی و کوچکی آن فروشگاه اینترنتی همچنین ‌میزان توسعه آن بستگی دارد. به طور مثال برای برخی فروشگاه‌های اینترنتی کوچک هزینه راه اندازی ‌می‌تواند بین یک الی دو ‌میلیون و در برخی فروشگاه‌های بزرگ تا ۱۰۰ ‌میلیون نیز برسد.

باید به این نکته نیز توجه داشت که هزینه‌‌های ذکر شده فقط درباره راه اندازی سایت هستند و برای نتیجه مطلوب گرفتن از آن سایت باید هزینه‌‌های دیگری مانند تولید محتوا، استخدام کارمند، بازاریابی و… را نیز در نظر بگیرید.

جمع بندی

در این محتوا به بررسی مراحل راه اندازی سایت و روش‌های مختلف طراحی سایت اشاره کردیم از جمله این روش‌ها می‌توانیم به طراحی سایت به وسیله سیستم‌های مدیریت محتوا، استفاده از سایت سازها و همچنین طراحی سایت اختصاصی اشاره کنیم و مراحل هر یک را نام بردیم. از بین این روش ها استفاده از سایت ساز آسان‌تر از مابقی است.

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.